Diensten

Beveiligd Transport en gekoeld Transport.

 

Kemper Koeriers heeft al ruim 25 jaar ervaring in het transport, en is gespecialiceerd in internationaal sneltransport naar diverse landen binnen Europa, 60% van onze transporten zijn internationaal.

Al onze chauffeurs bezitten over voldoende ervaring, zodat er netjes en correct met uw zending wordt omgegaan en op tijd wordt aangeleverd bij uw klanten, met een eventuele terugkoppeling naar uw bedrijf.

Dagelijks vertrekken er 3 wagens om 12:00 uur vanuit Enschede naar Deventer, voor een eventuele zending richting Deventer kunt u bij ons terecht en wel tegen een zeer gereduceerde prijs.

Beveiligd transport

Wij vervoeren bijna dagelijks hoogwaardige zendingen en hebben daarvoor ook al onze auto’s naar ingericht dat wil zeggen alarm/GPS systeem en geblindeerde achterruiten, want veiligheid staat daarbij voorop. Iedere chauffeur die bij ons in dienst is is in het bezit van een V.O.G. (Verklaring Omtrent Gedrag), en zijn volledig gescreend, dat is voor u als klant een veilig gevoel.

Koeltransport

Voor het vervoer van gekoelde zendingen kunt u ook bij ons terecht, een aantal wagens zijn voorzien een VEBA Box voor gekoelde zendingen zoals Medicatie, Groente/Fruit etc.