Diensten

 

Zendingen van en naar Engeland

Voor 24 of 48-uurs levering van grote of kleine zendingen van en naar de UK kunt u bij ons terecht. Vraag telefonisch of via de mail vrijblijvend een offerte aan.

Kemper Koeriersbedrijf heeft al 30 jaar ervaring in het transport, en is gespecialiceerd in internationaal sneltransport naar diverse landen binnen Europa, bijna 60% van onze transporten zijn internationaal.

Al onze chauffeurs bezitten over voldoende ervaring, zodat er netjes en correct met uw zending wordt omgegaan en op tijd wordt aangeleverd bij uw klanten, met een terugkoppeling naar uw bedrijf.

Beveiligd transport

Wij vervoeren bijna dagelijks hoogwaardige zendingen en hebben daarvoor ook al onze auto’s naar ingericht, dat wil zeggen alarm/GPS systeem zodat uw zending van minuut tot minuut te traceren is, want veiligheid staat daarbij voorop. Iedere chauffeur die bij ons in dienst is zijn volledig gescreend, en hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) dat geeft voor u als klant een veilig gevoel.

Koeltransport

Voor het vervoer van gekoelde zendingen kunt u bij ons terecht, een aantal wagens zijn voorzien een VEBA Box voor gekoelde zendingen zoals Medicatie, Groente/Fruit etc.